דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בשר ראש בנוסח קזבלנקה
מנה מנצחת לימים הקרירים, צילום: חיים דיין
  • 1 מטגנים את השום עד להזהבה, מוסיפים את הפלפל החריף, לאחר מכן מוסיפים את בשר הראש, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
  • 2 מוסיפים פול ירוק, עלי מנגולד, כוסברה ולימון כבוש.
  • 3 מתבלים בפפריקה, כמון, אבקת מרק עוף ופלפלי שאטה שלמים.
  • 4 מבשלים כחצי שעה עד לצמצום הרוטב.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המלצת השף: מומלץ לבשל ולהגיש בטאג`ין מסורתי.

שימו לב: הערך התזונתי אינו כולל את הבשר והלימון הכבוש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 40.1% 12.2% 36.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (1.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב