דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה מנצחת לימים הקרירים, צילום: חיים דיין

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את השום עד להזהבה, מוסיפים את הפלפל החריף, לאחר מכן מוסיפים את בשר הראש, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
  • 2 מוסיפים פול ירוק, עלי מנגולד, כוסברה ולימון כבוש.
  • 3 מתבלים בפפריקה, כמון, אבקת מרק עוף ופלפלי שאטה שלמים.
  • 4 מבשלים כחצי שעה עד לצמצום הרוטב.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המלצת השף: מומלץ לבשל ולהגיש בטאג`ין מסורתי.

שימו לב: הערך התזונתי אינו כולל את הבשר והלימון הכבוש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)20896
חלבונים (גרם)4.91 2.27
פחמימות (גרם)157
מתוכן סוכרים (גרם)2.39 1.11
שומנים (גרם)16.14 7.47
מתוכם שומן רווי (גרם)1.08 0.5
כולסטרול (מ"ג)0.23 0.11
נתרן (מ"ג)299.98138.79
סיבים תזונתיים (גרם)4.45 2.06
מים (גרם)152.4970.55
ויטמין A (מק"ג)172.5479.83
ויטמין B (מ"ג)1.460.67
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.740.34
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.310.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.799.16
ויטמין C (מ"ג)85.4939.55
ויטמין E (מ"ג)1.270.59
ויטמין K (מק"ג)162.7575.3
סידן (מ"ג)56.7926.27
ברזל (מ"ג)1.90.88
מגנזיום (מ"ג)47.0521.77
זרחן (מ"ג)50.6923.45
אבץ (מ"ג)0.440.2
אשלגן (מ"ג)436.84202.11
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 40.1% 12.2% 36.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (1.06 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.