דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 403 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק ברוקולי עם שמנת
מומלץ להגיש עם טוסטון קלוי
  • 1 להמיס מחמאה בסיר בישול ולטגן את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
  • 2 להוסיף את ציר הירקות, הברוקולי מנוקה לפרחים בלבד ותפוחי אדמה. לבשל כ- 45 דקות עד לריכוך מלא.
  • 3 בעזרת מוט טחינה לטחון למחית חלקה את כל תכולת הסיר, להשלים טעם, לתבל במלח, פלפל שחור ושמנת להקרמה, להרתיח שוב ולהגיש.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: להעביר 2 כפות מרק לקערית הגשה אישית, לפזר מעל מעט שמן זית ומספר גרגירי צנובר קלויים ולהגיש חם.

הערך התזונתי לא כולל את ציר הירקות. יש להשתמש בכוס שמנת פרווה להקרמה ניטראלית ללא סוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 21% 8.8% 59.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב