דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מומלץ להגיש עם טוסטון קלוי

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 403 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להמיס מחמאה בסיר בישול ולטגן את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
  • 2 להוסיף את ציר הירקות, הברוקולי מנוקה לפרחים בלבד ותפוחי אדמה. לבשל כ- 45 דקות עד לריכוך מלא.
  • 3 בעזרת מוט טחינה לטחון למחית חלקה את כל תכולת הסיר, להשלים טעם, לתבל במלח, פלפל שחור ושמנת להקרמה, להרתיח שוב ולהגיש.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: להעביר 2 כפות מרק לקערית הגשה אישית, לפזר מעל מעט שמן זית ומספר גרגירי צנובר קלויים ולהגיש חם.

הערך התזונתי לא כולל את ציר הירקות. יש להשתמש בכוס שמנת פרווה להקרמה ניטראלית ללא סוכר.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)34686
חלבונים (גרם)6.89 1.71
פחמימות (גרם)4712
מתוכן סוכרים (גרם)8.16 2.03
שומנים (גרם)16.54 4.1
מתוכם שומן רווי (גרם)11.74 2.91
נתרן (מ"ג)233.0257.85
סיבים תזונתיים (גרם)8.58 2.13
מים (גרם)308.5176.58
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)128.3531.86
ויטמין B (מ"ג)5.171.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.06
ויטמין B3 (מ"ג)2.210.55
ויטמין B5 (מ"ג)1.580.39
ויטמין B6 (מ"ג)0.70.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)203.8450.6
ויטמין C (מ"ג)120.0229.79
ויטמין E (מ"ג)2.450.61
ויטמין K (מק"ג)237.6158.99
סידן (מ"ג)97.7124.26
ברזל (מ"ג)1.670.41
מגנזיום (מ"ג)64.1715.93
זרחן (מ"ג)183.5345.56
אבץ (מ"ג)1.210.3
אשלגן (מ"ג)945.3234.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.40.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.210.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.10.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 21% 8.8% 59.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.