מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט קליל וטעים מאוד לאירוח
- 1 לחתוך את החסה ביד לחתיכות גסות (חסה בינונית-גדולה).
- 2 לפרוס את הבצל הסגול לפרוסות דקות.
- 3 לחצות את עגבניות השרי לרבעים.
- 4 להניח את הירקות בקערת הגשה עמוקה.
- 5 לערבב היטב את מצרכי הרוטב.
- 6 למזוג את הרוטב מעל הירקות בקערה ולערבב היטב.
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לסלט אגוזי מלך, שום כתוש לרוטב וכל מה שאוהבים.
כמות מצרכי הרוטב לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.5% |
17.8% |
9.9% |
60.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב