דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (כ- 15 קציצות בטטה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות בטטה אפויות
טעים ובריא
  • 1 מבשלים את הבטטות במים עד שהן מתרככות, מסננים ומצננים.
  • 2 קולפים את הבטטות ומועכים אותן למחית.
  • 3 מוסיפים את שאר המרכיבים ובודקים תיבול.
  • 4 מניחים בצד ל- 10 דקות.
  • 5 בינתיים מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה משומן.
  • 6 יוצרים קציצות מן התערובת ומניחים בתבנית. אופים כ- 20 דקות עד שהקציצות מזהיבות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לרסס את הקציצות בספריי שמן לפני האפייה לתוספת קריספיות.

קציצות מתקתקות ונימוחות שילדים מאוד אוהבים...

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 5.4% 9% 74.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב