דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם פירות יבשים
אורז לבן ביתי עם פירות יבשים
  • 1 לחמם בסיר את השמן, להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד להזהבה.
  • 2 לגלען את התמרים ולקצוץ דק אותם ואת המשמשים.
  • 3 להוסיף לבצל המטוגן את הפירות היבשים ואת הכמון, ההל, אגוז המוסקט והקינמון, ולטגן קלות.
  • 4 את האורז יש לבשל במים רותחים עם כפית המלח כ- 10 דקות ולסנן (האורז צריך להיות חצי בשל).
  • 5 להוסיף לסיר עם הבצל את האורז, להוסיף חצי כוס מים רותחים ולערבב היטב, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל את האורז מכוסה כחצי שעה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 14.2% 7.8% 73.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב