דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (20-25 משולשי פיצה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
משולשי פיצה ללא גלוטן ושמרים
אופציה לארוחת ערב טעימה
  • 1 מערבבים בעדינות בקערה את הקמחים, המלח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה ומשפר האפייה.
  • 2 מוסיפים את השמן, החומץ וככוס מים.
  • 3 לשים ביד או במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד ומעט שומני, ומוסיפים מים לפי הצורך.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים.
  • 5 מרדדים על משטח מקומח כל חלק לעלה דק ומרובע.
  • 6 מורחים על כל העלה כשליש מרוטב העגבניות, למעט השוליים של כ- 1 ס"מ.
  • 7 מפזרים שליש ממילוי הגבינות והתוספות על חציו העליון של העלה.
  • 8 מקפלים את החלק התחתון על העליון, מהדקים קצוות ומהדקים את הבצק מעל המילוי.
  • 9 עם גלגלת פיצה או סכין חדה חותכים למשולשים.
  • 10 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של כ- 2 ס"מ.
  • 11 מברישים בשמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות עד הזהבה למשך כ- 20 דקות.
  • 12 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 הבצק שמתקבל הוא מעט פריך, לקבלת בצק רך יותר ניתן להמיר חלק מהמים ביוגורט.
  • 2 ניתן להוסיף תוספות כיד הדמיון - פטריות, טונה, צלפים וכו`.
  • 3 באותה הצורה ניתן להכין עם מילוי בשרי במקום הגבינות.
  • 4 הגבינות נוזלות קצת מחוץ למשולשים בזמן האפייה, לאחר שמוציאים את התבנית מהתנור, בעוד המאפים חמים, מפרידים בעזרת סכין ומהדקים את המילוי שנזל למשולשים.

הערך התזונתי לא כולל את העגבניות המגורדות והזיתים המגולענים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 26.3% 13.7% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב