מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים טבעונית נהדרת
- 1 משרים את אטריות השעועית במים רותחים במשך 10 דקות עד לריכוך ומסננים.
- 2 מגרדים על פומפיה את הגזר והמלפפון.
- 3 קוצצים דק את הבצלים הירוקים כולל החלק הלבן, את העגבניה חותכים לשמיניות.
- 4 בקערה גדולה מערבבים את כל הירקות הקצוצים, מוסיפים את הטופו האפוי (אפשר להשתמש בטופו רגיל אך האפוי מומלץ יותר), השום, רוטב הסויה, מיץ הלימון, הסוכר ושמן השומשום.
- 5 מערבבים, מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים שוב, בודקים תיבול, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את הבוטנים הקצוצים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
עלות משוערת 25 ₪
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.9% |
10.3% |
12.8% |
74% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב