מצרכים למתכון
14 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (12-16 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כמה פעמים כבר אמרו לכם שתרד בריא?
- 1 מנקים ומסירים מעלי התרד גבעולים גדולים. שוטפים היטב.
- 2 חולטים את העלים במים רותחים כדקה ומעבירים לקערה עם מים קרים (שומר על הצבע). מסננים וסוחטים מנוזלים בעזרת הידיים.
- 3 במעבד מזון טוחנים דק את הכוסברה, השמיר, הנענע, השום, הסלרי והפלפל הירוק החריף יחד. את עלי התרד ואת אגוזי המלך טוחנים כל אחד בנפרד.
- 4 בקערה גדולה מערבבים הכל יחד עם התבלינים והחומץ.
- 5 כשמגישים אפשר לעטר את סלט התרד בגרגירי רימון או בטבעות בצל סגול.
- 6 מנה טעימה ובריאה - בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הרימון וטבעות הבצל הסגול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.2% |
26.2% |
22.4% |
37.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב