כמה פעמים כבר אמרו לכם שתרד בריא?
1. מנקים ומסירים מעלי התרד גבעולים גדולים. שוטפים היטב.
2. חולטים את העלים במים רותחים כדקה ומעבירים לקערה עם מים קרים (שומר על הצבע). מסננים וסוחטים מנוזלים בעזרת הידיים.
3. במעבד מזון טוחנים דק את הכוסברה, השמיר, הנענע, השום, הסלרי והפלפל הירוק החריף יחד. את עלי התרד ואת אגוזי המלך טוחנים כל אחד בנפרד.
4. בקערה גדולה מערבבים הכל יחד עם התבלינים והחומץ.
5. כשמגישים אפשר לעטר את סלט התרד בגרגירי רימון או בטבעות בצל סגול.
6. מנה טעימה ובריאה - בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הרימון וטבעות הבצל הסגול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.