דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק גריסי פנינה עם ירקות
מרק גריסים טעים לחורף קר
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים את תפוח האדמה המגורד והגזר המגורד, ומערבבים היטב.
  • 3 ממלאים את הסיר במים, מוסיפים את הסלרי, השום והגריסים.
  • 4 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ללהבה בינונית-קטנה, מתבלים בכורכום, כמון, אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט ופלפל שחור, ומערבבים.
  • 5 מבשלים כ- 45 דקות. בסוף הבישול מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14% 4.5% 10.6% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב