דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק גריסי פנינה עם ירקות
מרק גריסים טעים לחורף קר
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים את תפוח האדמה המגורד ואת הגזר המגורד, ומערבבים היטב.
  • 3 ממלאים את הסיר במים, מוסיפים את הסלרי, השום והגריסים.
  • 4 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ללהבה בינונית-קטנה, מתבלים בכורכום, כמון ואבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט ומערבבים.
  • 5 מבשלים כ- 45 דקות. בסוף הבישול מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14% 4.4% 10.6% 71%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב