מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 345 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק קינואה טעים ובריא
- 1 מטגנים בסיר את הבצל בשמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והסלרי וממשיכים בטיגון קל למשך כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
- 2 מוסיפים את הקינואה והתבלינים, וממשיכים בבישול כ- 25-30 דקות. לפני שמורידים מהגז טועמים ומתקנים תיבול. הרי לכם מרק קינואה טעים ביותר!
- 3 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8% |
13.8% |
13.4% |
64.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב