דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק קינואה טעים ובריא

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 345 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים בסיר את הבצל בשמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והסלרי וממשיכים בטיגון קל למשך כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
  • 2 מוסיפים את הקינואה והתבלינים, וממשיכים בבישול כ- 25-30 דקות. לפני שמורידים מהגז טועמים ומתקנים תיבול. הרי לכם מרק קינואה טעים ביותר!
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)17651
חלבונים (גרם)5.48 1.59
פחמימות (גרם)268
מתוכן סוכרים (גרם)2.05 0.59
שומנים (גרם)5.65 1.64
מתוכם שומן רווי (גרם)0.53 0.15
נתרן (מ"ג)683.44198.1
סיבים תזונתיים (גרם)3.28 0.95
מים (גרם)303.7788.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)6.211.8
ויטמין B (מ"ג)1.580.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.660.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.340.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.250.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)68.9519.99
ויטמין C (מ"ג)3.761.09
ויטמין E (מ"ג)0.890.26
ויטמין K (מק"ג)9.182.66
סידן (מ"ג)44.5712.92
ברזל (מ"ג)1.990.58
מגנזיום (מ"ג)73.9421.43
זרחן (מ"ג)167.8748.66
אבץ (מ"ג)1.170.34
אשלגן (מ"ג)322.3293.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.120.32
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.010.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.550.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 13.8% 13.4% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.