דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 325 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק מינסטרונה
מרק מינסטרונה טעים לחורף
  • 1 בסיר גדול מאדים את ירקות השורש (כרישה, בצל, גזר וסלרי) כ- 10 דקות.
  • 2 מוסיפים את המים.
  • 3 מוסיפים את תיבול המלח, הפלפל, השום והתבלינים הירוקים.
  • 4 מבשלים חצי שעה ומוסיפים את שאר הירקות.
  • 5 מבשלים עוד חצי שעה עד שתפוחי האדמה מוכנים.
  • 6 מגישים את המרק חם (אפשר להגיש עם פסטה קצרה מוכנה שמכניסים למרק).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף פסטה למרק (פנה או כל סוג פסטה קצרה אחרת).

שיטת ההכנה כוללת גם אידוי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.5% 7.9% 14.4% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב