דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

925 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את הווק על חום גבוה.
  • 2 לקצוץ את כל הירקות, ולחתוך את חזה העוף לחתיכות קטנות.
  • 3 לשים את הנודלס בווק יחד עם רוטב הסויה, חזה העוף וכל הירקות.
  • 4 לערבב תוך כדי הבישול בווק ולהגיש לצלחת לאחר כ- 7 דקות.
  • 5 לפזר מעל המנה את המלח, הבוטנים והבצל הירוק.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוד רוטב סויה במידת הטעם.

ציוד נדרש: מחבת ווק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 10.7% 32.9% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב