דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בורגול, סלק ומש מונבט
בריאות שמשתלבת עם טעם וצבע
  • 1 משרים את הבורגול בכוס מים ומניחים בצד עד שהמים נספגים לגמרי והבורגול מתרכך (כחצי שעה).
  • 2 חותכים את הסלקים לקוביות קטנות.
  • 3 "פותחים" את הבורגול עם מזלג, מוסיפים לו את שאר החומרים, מערבבים, בודקים תיבול ומגישים.
  • 4 בתיאבון חיוך

להנבטת המש: משרים כוס מש בהרבה מים למשך לילה, למחרת מסננים ומניחים במסננת במקום מוצל. תוך יממה המש נובט וניתן להשתמש בו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.8% 17.3% 18.5% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב