דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (כ- 25 יחידות ספינג`)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספינג` עם קינמון
ספינג` קינמון לחנוכה
  • 1 בקערה מערבבים את הקמח והשמרים.
  • 2 בקערית נוספת מערבבים סוכר, מלח וקינמון, ומאחדים עם קערת הקמח והשמרים.
  • 3 מוסיפים בהדרגה מים - לאחר הוספת הכוס הראשונה מערבבים עם הידיים, ולאחר מכן מוסיפים את המים הנותרים (הבצק יוצא רך).
  • 4 מניחים להתפחה בקערה עם מגבת מכוסה כ- 40 דקות, לשים שוב ומניחים את הבצק להתפחה שנייה כשעתיים.
  • 5 בינתיים בסיר נמוך שמים את השמן ורק כאשר השמן חם מכניסים את הספינג`.
  • 6 הכנת הספינג`: לוקחים מהבצק כדור בגודל בינוני ועם ידיים רטובות במים, מגלגלים לכמה שניות, יוצרים חור באמצע הכדור ומותחים מעט (לא יוצא משורטט כלל וזה בסדר).
  • 7 מעבירים לסיר עם השמן החם (להשתמש ב- 2 כוסות שמן - ראו מידע נוסף) וכך עושים עם כל הבצק. לאחר כמה דקות כאשר הספינג` תופח בשמן והופך שחום - הופכים להשחמה בצד השני.
  • 8 מוציאים לצלחת לספיגה ומפזרים אבקת סוכר.
  • 9 חג חנוכה שמח חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בספינג` לאחר הטיגון (כוס). יש לטגן ב- 2 כוסות שמן. היחידות גדולות יחסית (כמו בתמונה) והגודל הוא לפי שיקול מי שמכין.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 28.2% 6.7% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב