דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ספינג` קינמון לחנוכה

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (כ- 25 יחידות ספינג`)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את הקמח והשמרים.
  • 2 בקערית נוספת מערבבים סוכר, מלח וקינמון, ומאחדים עם קערת הקמח והשמרים.
  • 3 מוסיפים בהדרגה מים - לאחר הוספת הכוס הראשונה מערבבים עם הידיים, ולאחר מכן מוסיפים את המים הנותרים (הבצק יוצא רך).
  • 4 מניחים להתפחה בקערה עם מגבת מכוסה כ- 40 דקות, לשים שוב ומניחים את הבצק להתפחה שנייה כשעתיים.
  • 5 בינתיים בסיר נמוך שמים את השמן ורק כאשר השמן חם מכניסים את הספינג`.
  • 6 הכנת הספינג`: לוקחים מהבצק כדור בגודל בינוני ועם ידיים רטובות במים, מגלגלים לכמה שניות, יוצרים חור באמצע הכדור ומותחים מעט (לא יוצא משורטט כלל וזה בסדר).
  • 7 מעבירים לסיר עם השמן החם (להשתמש ב- 2 כוסות שמן - ראו מידע נוסף) וכך עושים עם כל הבצק. לאחר כמה דקות כאשר הספינג` תופח בשמן והופך שחום - הופכים להשחמה בצד השני.
  • 8 מוציאים לצלחת לספיגה ומפזרים אבקת סוכר.
  • 9 חג חנוכה שמח חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בספינג` לאחר הטיגון (כוס). יש לטגן ב- 2 כוסות שמן. היחידות גדולות יחסית (כמו בתמונה) והגודל הוא לפי שיקול מי שמכין.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טלי קרסנטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)173284
חלבונים (גרם)2.14 3.52
פחמימות (גרם)2134
מתוכן סוכרים (גרם)5.77 9.48
שומנים (גרם)9.1 14.94
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.95
נתרן (מ"ג)140.52230.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.06 0.1
מים (גרם)2439.39
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.03
ויטמין B (מק"ג)3.415.59
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)00.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.040.06
סידן (מ"ג)2.073.39
ברזל (מ"ג)0.010.02
מגנזיום (מ"ג)0.320.52
זרחן (מ"ג)0.080.13
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)0.661.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 28.2% 6.7% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה