דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות סלק וטחינה גולמית
לביבות קצת אחרות לחנוכה
  • 1 מגרדים את הסלקים והבצל על פומפייה או במעבד מזון.
  • 2 מעבירים לקערה, מוסיפים שאר המצרכים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  • 3 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 4 יוצרים לביבות מהתערובת ומניחים על נייר אפייה משומן.
  • 5 מרססים את הלביבות בשמן (כדי שתקבלנה מעט קריספיות), ומכניסים לתנור לכחצי שעה.
  • 6 בתיאבון חיוך

הכמות מספיקה ל- 5 סועדים - 4 לביבות לסועד. תחליף לטחינה: אופציה אחרת היא שימוש בקמח חומוס (כחצי כוס). מעבר לכך שהטחינה מדביקה את התערובת היא גם נותנת טעם ייחודי - צריך לקחת את זה בחשבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 18.6% 14.3% 57.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב