מי צריך את הפוטטוס של רשתות המזון?
1. לשטוף היטב את הבטטות ותפוחי האדמה ולהשאיר עם הקליפה.
2. לשים בסיר ולמלא במים עד לכיסוי מוחלט. לבשל עד ל- 3/4 בישול כ- 10 דקות (אפשר להרגיש שמזלג מצליח להידחף לתפוח האדמה אך מעט בקושי).
3. לחמם תנור על 200 מעלות.
4. לערבב היטב את כל חומרי התיבול.
5. לשטוף במים קרים על מנת לקרר את תפוחי האדמה והבטטות ולחתוך לפלחים בינוניים.
6. להניח בתבנית ולערבב עם תערובת התיבול, עד שכל הפלחים מצופים בה.
7. לאחר מכן, לערבב עם פירורי הלחם עד שכל הפלחים מצופים.
8. להכניס לתנור ולאפות כחצי שעה עד להשחמה. מדי פעם לערבב כדי שתפוחי האדמה יהיו שחומים מכל הצדדים.
9. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הכי כיף בתוספת לשיפודים/שניצל/קציצות למיניהן.