מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 436 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק גריסים ברוטב עגבניות
- 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה (לקראת הסוף להוסיף גם את השום).
- 2 מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק ומערבבים.
- 3 מוסיפים כ- 2.5 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
- 4 מוסיפים את התבלינים (חוץ מהמלח).
- 5 מוסיפים את הגריסים וממשיכים בבישול כ- 45 דקות לפחות, עד שהגריסים מבושלים.
- 6 מוסיפים את המלח, טועמים ומתקנים תיבול. מתקבל מרק גריסים ועגבניות קל וטעים!
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עלות משוערת 10 ₪
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.9% |
6.3% |
11.9% |
68.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב