מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק טעים ומהיר להכנה
- 1 למלא סיר עם מים, להוסיף את הבצל הקצוץ ולבשל על אש גבוהה.
- 2 להוסיף את הגזר המגורד והסלרי הקצוץ, ולהביא לרתיחה.
- 3 כעת יש להנמיך את האש ולבשל על אש בינונית. את העדשים הכתומות יש לשטוף במי ברז במסננת, לאחר מכן להוסיף למרק ולערבב.
- 4 להוסיף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט (או מלח), פלפל שחור ושמן זית, ולערבב.
- 5 לבשל במשך כ- 30-40 דקות עד ריכוך העדשים, ואז להוסיף את הכוסברה הקצוצה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
כדאי לדעת שהעדשים הכתומות מתרככות מהר ולכן זמן הבישול לא ארוך.
ציוד נדרש: גודל סיר בינוני-גדול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.6% |
7.1% |
17.8% |
58.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב