מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 495 גרם למנה\יחידה (4 פוקצ`ות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
פוקצ`ה בשרית עם נקניק, צילומים וסטיילינג: מאירקוקבוק
- 1 לוקחים את כל מרכיבי הבצק (חוץ מהמים) ומערבבים יחד.
- 2 לשים במיקסר בהדרגה ומוסיפים את המים לאט לאט. ממשיכים ללוש עד שמתקבל מרקם חלק ובצק יציב.
- 3 מכניסים את הבצק כשהוא מכוסה למקרר למשך כ- 40 דקות.
- 4 מוציאים מהמקרר ומחלקים את הבצק למספר הפוקצ`ות הרצוי (המתכון הוא ל- 4 פוקצ`ות).
- 5 מכדררים את החלקים ומכסים שוב עם מגבת בחוץ למשך כ- 15 דקות.
- 6 מחממים תנור לחום 150 מעלות.
- 7 פורסים נייר אפייה בתבנית. משמנים בשמן זית ומשטחים את הבצק כמה שיותר אחיד.
- 8 מסדרים את התוספות על הבצק תוך שמנסים להשקיע אותם כמה שיותר.
- 9 מכניסים לתנור ואופים 30-45 דקות (תלוי בתנור), עד לקבלת צבע זהוב ויפה.
- 10 בתיאבון
יש להשתמש בנקניק סלמי בצורת פרח של מעדני יחיעם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
10.7% |
13.6% |
75.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב