דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טארט מהיר של בננות וקרם שקדים
  • 1 מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל-4 חתיכות זהות בגודלן. ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט. דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.
  • 2 מכינים את קרם השקדים: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר.
  • 3 מסדרים יפה את הבננות על גבי קרם השקדים ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך כ- 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם גלידה או סורבה בטעם אהוב.

מאת צ`רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף". באדיבות סוגת. טארט מהיר הכנה, פשטות ההכנה אינה ניכרת בתוצאה הסופית. השוס הגדול הוא שהטארט הוא פרווה כך שניתן להגיש אותו בכיף לאחר ארוחה בשרית חגיגית!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 20% 10.8% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב