דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל-4 חתיכות זהות בגודלן. ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט. דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.
  • 2 מכינים את קרם השקדים: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר.
  • 3 מסדרים יפה את הבננות על גבי קרם השקדים ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך כ- 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם גלידה או סורבה בטעם אהוב.

מאת צ`רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף". באדיבות סוגת. טארט מהיר הכנה, פשטות ההכנה אינה ניכרת בתוצאה הסופית. השוס הגדול הוא שהטארט הוא פרווה כך שניתן להגיש אותו בכיף לאחר ארוחה בשרית חגיגית!

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)423219
חלבונים (גרם)9.98 5.16
פחמימות (גרם)5830
מתוכן סוכרים (גרם)20.37 10.54
שומנים (גרם)18.43 9.54
מתוכם שומן רווי (גרם)3.82 1.97
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.05
נתרן (מ"ג)9649.67
סיבים תזונתיים (גרם)5.93 3.07
מים (גרם)94.6748.99
ויטמין A (מק"ג)3.051.58
ויטמין B (מ"ג)1.670.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.70.36
ויטמין B5 (מ"ג)0.380.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.370.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)21.1410.94
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.01
ויטמין C (מ"ג)9.755.05
ויטמין E (מ"ג)0.10.05
ויטמין K (מק"ג)0.510.26
סידן (מ"ג)7.613.94
ברזל (מ"ג)0.290.15
מגנזיום (מ"ג)29.6915.36
זרחן (מ"ג)25.4613.17
אבץ (מ"ג)0.160.08
אשלגן (מ"ג)397.17205.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 20% 10.8% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה