דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לחמם תנור לחום של 175 מעלות.
  • 2 להמיס חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. להוסיף 1 כף של גרירת הלימון. להוריד מהאש ולקרר כ- 5 דקות.
  • 3 בקערה, לערבב קמח, 1/4 כוס סוכר ורבע כפית מלח. להוסיף את החמאה ולערבב היטב עד תערובת הומוגנית.
  • 4 להדק את הבצק לתחתית תבנית טארט/פאי כולל שוליים (תבנית 24 או 26 ס"מ - עדיף 24).
  • 5 לאפות כ- 20 דקות או עד קבלת צבע זהבהב ולקרר.
  • הכנת המילוי:
  • 1 בקערה, לערבב 1 כוס סוכר עם 1 כף גרירת לימון. להוסיף את הביצים, מיץ הלימון ורבע כפית מלח ולערבל עד אחידות.
  • 2 להוסיף את השמנת לקצפת לתערובת הביצים ולערבב היטב.
  • 3 לשפוך את המילוי מעל הבצק ולאפות עוד כ- 20-25 דקות או עד שהמילוי יציב.
  • 4 לקרר. לפני ההגשה לפזר מעל אבקת סוכר.
  • 5 תהנו - הקלוריות באחריותכם הבלעדית חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי 24 או 26 ס"מ. עדיף תבנית 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אלינוער מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)484285
חלבונים (גרם)9.28 5.46
פחמימות (גרם)6840
מתוכן סוכרים (גרם)40.62 23.91
שומנים (גרם)20.65 12.16
מתוכם שומן רווי (גרם)11.33 6.67
כולסטרול (מ"ג)224.46 132.13
נתרן (מ"ג)283.94167.15
סיבים תזונתיים (גרם)0.1 0.06
מים (גרם)56.9833.54
ויטמין A (מק"ג)145.2585.5
ויטמין B (מ"ג)1.060.63
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.650.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.5713.87
ויטמין B12 (מק"ג)0.570.34
ויטמין C (מ"ג)11.396.7
ויטמין D (מק"ג)0.370.22
ויטמין E (מ"ג)0.740.44
ויטמין K (מק"ג)10.59
סידן (מ"ג)27.7916.36
ברזל (מ"ג)0.80.47
מגנזיום (מ"ג)6.844.03
זרחן (מ"ג)85.6650.43
אבץ (מ"ג)0.490.29
אשלגן (מ"ג)91.4853.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.970.57
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.830.49
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.252.5
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.972.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 21.1% 9.5% 69.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
10 המאפים הכי טעימים לארוחת בוקר

10 המאפים הכי טעימים לארוחת בוקר

אי אפשר בלעדיה: 15 מתכונים מושלמים עם עגבנייה

אי אפשר בלעדיה: 15 מתכונים מושלמים עם עגבנייה

שווארמה דג

שווארמה דג

קנלוני

קנלוני

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

רולדת לבבות ליום האהבה

רולדת לבבות ליום האהבה

קרפ קקאו

קרפ קקאו

תמרים: יתרונות בריאותיים שכדאי להכיר

תמרים: יתרונות בריאותיים שכדאי להכיר

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה