דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט לימון
  • הכנת הבצק:
  • 1 לחמם תנור לחום של 175 מעלות.
  • 2 להמיס חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. להוסיף 1 כף של גרירת הלימון. להוריד מהאש ולקרר כ- 5 דקות.
  • 3 בקערה, לערבב קמח, 1/4 כוס סוכר ורבע כפית מלח. להוסיף את החמאה ולערבב היטב עד תערובת הומוגנית.
  • 4 להדק את הבצק לתחתית תבנית טארט/פאי כולל שוליים (תבנית 24 או 26 ס"מ - עדיף 24).
  • 5 לאפות כ- 20 דקות או עד קבלת צבע זהבהב ולקרר.
  • הכנת המילוי:
  • 1 בקערה, לערבב 1 כוס סוכר עם 1 כף גרירת לימון. להוסיף את הביצים, מיץ הלימון ורבע כפית מלח ולערבל עד אחידות.
  • 2 להוסיף את השמנת לקצפת לתערובת הביצים ולערבב היטב.
  • 3 לשפוך את המילוי מעל הבצק ולאפות עוד כ- 20-25 דקות או עד שהמילוי יציב.
  • 4 לקרר. לפני ההגשה לפזר מעל אבקת סוכר.
  • 5 תהנו - הקלוריות באחריותכם הבלעדית חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי 24 או 26 ס"מ. עדיף תבנית 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 21.1% 9.5% 69.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב