דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 461 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטה צלויה בסילאן וטחינה
שילוב טעים של מרכיבים
  • 1 קולפים את הבטטות וחותכים אותן לקוביות של 2X2 ס"מ.
  • 2 מערבבים את הסילאן, שמן הזית, המלח, הפלפל שחור והשום הכתוש, ומצפים היטב את הבטטות.
  • 3 אופים במשך כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות תוך כדי ערבוב עד שהבטטות מוכנות. מצננים מעט.
  • 4 מזלפים מעל את הטחינה הגולמית ומפזרים את הבצל הירוק הקצוץ.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 9.9% 6.6% 75%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב