דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 460 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטה צלויה בסילאן וטחינה
שילוב טעים של מרכיבים
  • 1 קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות של 2X2 ס"מ.
  • 2 מערבבים סילאן, שמן זית, מלח, פלפל שחור ושום כתוש.
  • 3 מצפים היטב את הבטטות.
  • 4 אופים כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות תוך כדי ערבוב.
  • 5 מצננים מעט.
  • 6 מזלפים מעל טחינה גולמית ומפזרים בצל ירוק קצוץ.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מלח ההימלאיה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 9.9% 6.6% 75%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב