דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (כ- 10 קעריות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קעריות בצק עלים במילוי סלט טונה או פירה
מתכון קליל וטעים
  • 1 לחמם תנור ל- 180מעלות.
  • 2 הכנת סלט הטונה - יש לקצוץ את כל החומרים ולערבב היטב.
  • 3 הכנת הפירה - להרתיח את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד לריכוך, לסנן את המים, להעביר לקערה ולמעוך.
  • 4 הכנת הקעריות - לפרוס את הבצק על משטח ולרדד מעט. עם כוס לחרוץ עיגולים עד שמסתיים הבצק. להעביר את עיגולי הבצק לתבנית שקעים ולשים במרכז מעט קטניות כמו שעועית, חומוס וכדומה, על מנת למנוע מהקעריות לתפוח בתנור.
  • 5 להכניס את תבנית השקעים לתנור שחומם מראש לכ- 20 דקות, עד להזהבה.
  • 6 להוציא את הקטניות ולמלא במילוי הרצוי.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים לאירוח או לארוחת בוקר/ערב קלה. ניתן להוסיף תיבול לפירה לפי הטעם.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 25.8% 14.1% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב