דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קעריות בצק עלים במילוי סלט טונה או פירה
קעריות בצק עלים במילוי סלט טונה או פירה
מתכון קליל וטעים

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (כ- 10 קעריות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם תנור ל- 180מעלות.
  • 2 הכנת סלט הטונה - יש לקצוץ את כל החומרים ולערבב היטב.
  • 3 הכנת הפירה - להרתיח את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד לריכוך, לסנן את המים, להעביר לקערה ולמעוך.
  • 4 הכנת הקעריות - לפרוס את הבצק על משטח ולרדד מעט. עם כוס לחרוץ עיגולים עד שמסתיים הבצק. להעביר את עיגולי הבצק לתבנית שקעים ולשים במרכז מעט קטניות כמו שעועית, חומוס וכדומה, על מנת למנוע מהקעריות לתפוח בתנור.
  • 5 להכניס את תבנית השקעים לתנור שחומם מראש לכ- 20 דקות, עד להזהבה.
  • 6 להוציא את הקטניות ולמלא במילוי הרצוי.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים לאירוח או לארוחת בוקר/ערב קלה. ניתן להוסיף תיבול לפירה לפי הטעם.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טלי קרסנטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)245175
חלבונים (גרם)6.69 4.77
פחמימות (גרם)2719
מתוכן סוכרים (גרם)1.84 1.31
שומנים (גרם)12.28 8.75
מתוכם שומן רווי (גרם)5.7 4.06
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.180.12
כולסטרול (מ"ג)5.6 3.99
נתרן (מ"ג)279.97199.41
סיבים תזונתיים (גרם)1.39 0.99
מים (גרם)60.2942.94
ויטמין A (מק"ג)58.0941.37
ויטמין B (מ"ג)1.411
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.810.57
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.0614.29
ויטמין C (מ"ג)49.7535.43
ויטמין E (מ"ג)0.590.42
ויטמין K (מק"ג)2.521.8
סידן (מ"ג)5.293.77
ברזל (מ"ג)0.260.19
מגנזיום (מ"ג)11.27.98
זרחן (מ"ג)23.1416.48
אבץ (מ"ג)0.180.13
אשלגן (מ"ג)188.93134.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 25.8% 14.1% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?