דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 375 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל קישואים ועגבניות שרי
כיף לאכול עם פרוסת לחם
  • 1 לחמם כפית שמן בסיר בלהבה בינונית, לקצוץ את הבצל והשום ולטגן עד להזהבה.
  • 2 לשטוף ולחתוך לרבעים את עגבניות השרי ולהוסיף לסיר.
  • 3 את הקישואים לשטוף ולחתוך לעיגולים, ואחר כך כל עיגול לרבעים ולהוסיף לסיר.
  • 4 לקצוץ את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע, להוסיף לסיר ולערבב מעט.
  • 5 להוסיף לחצי כוס המים את רסק העגבניות, לערבב ולהוסיף לסיר.
  • 6 להוסיף את התבלינים, להנמיך את האש ולבשל עד לקבלת סמיכות כ- 30-45 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים לארוחת יום שישי או סתם כך לטבול בחלה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19% 5.3% 9.4% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב