דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת קרמבו רו-פוד
קינוח רו פוד נפלא
  • הכנת התחתית:
  • 1 טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי התחתית עד לקבלת כדור דביק.
  • 2 מהדקים לתבנית (ראו ציוד נדרש).
  • הכנת הקרם:
  • 1 מכניסים לבלנדר את כל מרכיבי הקרם מלבד סירופ המייפל והקוזו (מעורבב עם המים), ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 2 מוסיפים בהדרגה את סירופ המייפל, בודקים טעם ומוסיפים מתיקות (סירופ מייפל) במידת הצורך - רצוי לא להוסיף יותר מכוס סירופ מייפל.
  • 3 מערבבים 2 כפות קוזו ב- 4 כפות מים קרים ומוסיפים לבלנדר.
  • 4 יוצקים את הקרם על התחתית ומכניסים להקפאה לשעה.
  • הכנת השוקולד:
  • 1 ממיסים בסיר כפול (בן מארי) חמאת קקאו ועיסת קקאו, ומערבבים יחד עד לאיחוד.
  • 2 מורידים מהאש, מוסיפים את סירופ המייפל ומערבבים.
  • 3 יוצקים על העוגה (לאחר שהתייצבה במקפיא).
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בגודל 15X25 או תבנית עגולה בקוטר 18 עד 20.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 39% 7.5% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב