דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קרמבו רו-פוד
עוגת קרמבו רו-פוד
קינוח רו פוד נפלא

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת התחתית:
  • 1 טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי התחתית עד לקבלת כדור דביק.
  • 2 מהדקים לתבנית (ראו ציוד נדרש).
  • הכנת הקרם:
  • 1 מכניסים לבלנדר את כל מרכיבי הקרם מלבד סירופ המייפל והקוזו (מעורבב עם המים), ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 2 מוסיפים בהדרגה את סירופ המייפל, בודקים טעם ומוסיפים מתיקות (סירופ מייפל) במידת הצורך - רצוי לא להוסיף יותר מכוס סירופ מייפל.
  • 3 מערבבים 2 כפות קוזו ב- 4 כפות מים קרים ומוסיפים לבלנדר.
  • 4 יוצקים את הקרם על התחתית ומכניסים להקפאה לשעה.
  • הכנת השוקולד:
  • 1 ממיסים בסיר כפול (בן מארי) חמאת קקאו ועיסת קקאו, ומערבבים יחד עד לאיחוד.
  • 2 מורידים מהאש, מוסיפים את סירופ המייפל ומערבבים.
  • 3 יוצקים על העוגה (לאחר שהתייצבה במקפיא).
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בגודל 15X25 או תבנית עגולה בקוטר 18 עד 20.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)530490
חלבונים (גרם)6.13 5.67
פחמימות (גרם)4037
מתוכן סוכרים (גרם)27.34 25.3
שומנים (גרם)31.86 29.48
מתוכם שומן רווי (גרם)15.4 14.25
נתרן (מ"ג)15.1314
סיבים תזונתיים (גרם)3.54 3.28
מים (גרם)17.616.29
ויטמין A (מק"ג)0.880.82
ויטמין B (מ"ג)1.251.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.520.48
ויטמין B5 (מ"ג)0.380.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.198.51
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)0.220.2
ויטמין E (מ"ג)0.350.33
ויטמין K (מק"ג)8.597.95
סידן (מ"ג)44.1940.88
ברזל (מ"ג)2.272.1
מגנזיום (מ"ג)89.9483.21
זרחן (מ"ג)174.8161.73
אבץ (מ"ג)3.122.89
אשלגן (מ"ג)329.12304.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.083.77
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.983.68
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)10.149.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)10.069.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 39% 7.5% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.74 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.