דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בלימון אפוי בתנור
עוף שלם עם נגיעות לימון וזנגביל
  • 1 לחתוך את העוף השלם בגבו, כך שנוכל להניחו שטוח יחסית על תבנית האפייה (אפשר להשתמש גם בחלקי עוף).
  • 2 בקערה לערבב שמן זית, שום, פפריקה, מלח ומים.
  • 3 לשפוך על העוף את התערובת ולעסות אותו מכל הצדדים.
  • 4 להניח את פרוסות הלימון מתחת לעוף ומצדדיו.
  • 5 לאפות בתנור על חום של 180 מעלות למשך כשעה או עד שהעוף מזהיב.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 39% 50.8% 7.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב