דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הסלט
  • גזר - 4 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (464 גרם)
    חתוך לג`וליינים
  • סלק - 2 יחידות - סה"כ (240 גרם)
    חתוך לג`וליינים (לא מבושל)
  • חומץ בלסמי - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מיץ לימון - כף (10 מ"ל)
  • דבש - כף (22 גרם)
    או סירופ אגבה
  • שמן זית - כף (10 מ"ל)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • גרידת לימון - 1/2 כפית - סה"כ (2 גרם)
    מעט קליפת לימון מגורדת
  • שמן שומשום - כפית (5 מ"ל)
    מעט
  • התוספות
  • שומשום - חופן (16 גרם)
    קלוי - מעט
  • בצל ירוק - יחידה בינונית (25 גרם)
    קצוץ - מעט

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט גזר וסלק
סלט מרענן וטעים
  • 1 לערבב את כל מצרכי הסלט, לטעום ולתקן במידת הצורך.
  • 2 לטעום שנית לאחר שעה ולתקן שוב את התיבול בהתאם טעם אישי.
  • 3 לפני ההגשה לפזר שומשום קלוי ובצל ירוק קצוץ.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.6% 16.6% 7.8% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב