דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 592 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עדשים עם נגיעות סויה
רוטב הסויה משתלב נהדר במרק, צילום: דניאל לילה
  • 1 יוצקים לקערה את רוטב הסויה, מוסיפים את חלב הקוקוס, התבלינים והכוסברה הקצוצה, מערבבים ושומרים בצד.
  • 2 מקלפים את תפוח האדמה, הבטטה, הגזר והבצל, וחותכים לקוביות של 2 ס"מ. חוצים את הכרישה, שוטפים היטב ופורסים לחצאי טבעות. פורסים דק את השום ופלפל הצ`ילי החריף.
  • 3 מחממים את השמן בסיר מרק, מכניסים לסיר את תפוחי האדמה, הבטטה, הגזר, הבצל והכרישה, ומטגנים 5 דקות מעל להבה בינונית עד שהירקות מתרככים ומזהיבים.
  • 4 מוסיפים לסיר את השום, פלפל הצ`ילי, הג`ינג`ר והעדשים, ומטגנים 2 דקות נוספות.
  • 5 מוסיפים לסיר את המים הרותחים, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית את הסיר ומבשלים 20 דקות עד שהעדשים מתרככות. מערבבים מדי פעם.
  • 6 יוצקים לסיר המרק את תערובת הסויה, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות נוספות.
  • 7 מגישים חם בעיטור עלי כוסברה קצוצים.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המתכון באדיבות קיקומן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.1% 6.7% 18.7% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב