דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 351 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספגטי בולונז מן הצומח
ספגטי עם סייטן מהצומח
  • 1 מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • 2 במעבד מזון טוחנים בנפרד - קוביות סייטן ואח"כ קוביות בטטה לקבלת פירורים.
  • 3 מוסיפים למחבת את הפטריות והשום, מערבבים ולאחר 2-3 דקות מוסיפים את הבטטה והסייטן. מערבבים שוב.
  • 4 בקערה קטנה מערבבים את הרסק עם המים והתבלינים, מוסיפים למחבת ומערבבים על הכל כך שהרוטב יתפזר על הכל.
  • 5 מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך (אם מתייבש ניתן להוסיף עוד נוזלים). ממשיכים לבשל כ- 15-20 דקות.
  • 6 מכינים ספגטי לפי הוראות הכנה ומגישים עם הרוטב.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 5.3% 22.8% 62.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב