דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (6 עיגולי גבינה כמו בתמונה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גבינה צפתית טבעונית
גבינה טבעונית בסגנון צפתית
  • 1 טוחנים בבלנדר כוס קשיו עם רבע כוס מים, כף מיץ לימון ותבלינים.
  • 2 שמים בסיר כוס מים יחד עם כף אבקת אגר אגר, ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  • 3 שופכים את המים עם האגר אגר לתוך הבלנדר ומערבלים רק עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 4 מעבירים לקערה ומערבבים לתוך הגבינה 20 זיתים קצוצים או שמהדקים אותם לתחתית תבנית סיליקון (ניתן לחילופין להוסיף לגבינה זעתר, קצח, קצת תבלין צ`ילי חריף והאפשרויות עוד רבות). אפשרות נוספת היא להעביר מחצית מהגבינה לתבנית, מעל את הזיתים (בתור שכבה אמצעית) ומעל עוד שכבת גבינה.
  • 5 מעבירים למקרר ל- 12 שעות (להתייצבות).
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אבקת האגר אגר. זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית הקשיו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 47.4% 17.9% 31.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (1.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב