דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים, עגבניות, צימוקים וזיתים
אולי נשמע לכם מוזר, אבל תנסו ותיווכחו לטעם הנפלא!
  • 1 לחמם את השמן במחבת גדולה ולטגן את הבצל עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את השום ולטגן דקה נוספת.
  • 3 להוסיף קוביות חציל ולטגן כ- 3-5 דקות.
  • 4 להוסיף עגבניות, מלח ופלפל שחור, לכסות את המחבת ולבשל כ- 10-15 דקות על אש נמוכה.
  • 5 להוסיף אגוזים, זיתים, צימוקים, רוטב צ`ילי וסוכר. לערבב ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ- 10 דקות נוספות.
  • 6 לסגור את האש ולהוסיף פטרוזיליה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לאכול גם קר, על תקן סלט, וגם חם - עם אורז לבן, על תקן תוספת. נשמר היטב במקרר במשך כמה ימים בלי לאבד מהטעם.

הערך התזונתי לא כולל את מצע האורז הלבן שבתמונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 28.4% 8.8% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב