דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 472 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית עם טחינה
חובה על השולחן - כרובית ברוטב טחינה
  • 1 לפרק את הכרובית לפרחים קטנים. להרתיח את המים עם המלח והפלפל השחור, לכבות את הלהבה, להוסיף את הכרובית, להשרות אותה במים החמים כ- 5 דקות, לסנן ולקרר.
  • 2 לחמםאת שמן הזית במחבת, להוסיף את פרחי הכרובית ולצרוב כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב או עד להשחמה הרצויה. לסדר את פרחי הכרובית על כלי הגשה.
  • 3 לערבב היטב את מצרכי הרוטב ולמזוג מעל ומסביב לכרובית. לקשט בבצל הירוק הקצוץ והשומשום.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם השריה במים חמים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.5% 29.2% 18.9% 34.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.82 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב