דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס באופן עבה עם הקליפה את החצילים.
  • 2 לפזר מעל את המלח ולהשהות כשעה.
  • 3 לשטוף, לסחוט ולטגן בשמן.
  • 4 לשים בקערה את החצילים ולפזר מעל שום כתוש, כמון, פלפל שחור, לערבב ולכסות בחומץ.
  • 5 לפזר מעל החצילים פטרוזיליה קצוצה ולשים במקרר.
  • 6 טוב לאכילה לאחר יום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.4% 28.5% 7.3% 42.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.99 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב