מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בתנור עם תימין
- 1 קולפים את תפוחי האדמה, פורסים, נפטרים מהקצוות, משאירים את הפרוסות צמודות אחת לשנייה ומניחים בתבנית.
- 2 בקערה קטנה מערבבים שמן זית, שום, תבלינים ומים, ומזליפים על תפוחי האדמה.
- 3 מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה.
- 4 מורידים את נייר הכסף וממשיכים באפייה כ- 40-45 דקות נוספות עד להשחמה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.1% |
19.9% |
6.6% |
68.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב