דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה בתנור עם תימין

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה, פורסים, נפטרים מהקצוות, משאירים את הפרוסות צמודות אחת לשנייה ומניחים בתבנית.
  • 2 בקערה קטנה מערבבים שמן זית, שום, תבלינים ומים, ומזליפים על תפוחי האדמה.
  • 3 מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה.
  • 4 מורידים את נייר הכסף וממשיכים באפייה כ- 40-45 דקות נוספות עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)268139
חלבונים (גרם)3.76 1.95
פחמימות (גרם)3920
מתוכן סוכרים (גרם)2.95 1.53
שומנים (גרם)11.31 5.87
מתוכם שומן רווי (גרם)1.75 0.91
נתרן (מ"ג)358.71186.05
סיבים תזונתיים (גרם)2.91 1.51
מים (גרם)135.0570.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.330.69
ויטמין B (מ"ג)4.252.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B3 (מ"ג)2.441.26
ויטמין B5 (מ"ג)0.970.5
ויטמין B6 (מ"ג)0.590.31
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.058.32
ויטמין C (מ"ג)24.2412.57
ויטמין E (מ"ג)0.110.06
ויטמין K (מק"ג)1.620.84
סידן (מ"ג)23.9112.4
ברזל (מ"ג)1.070.55
מגנזיום (מ"ג)45.9623.84
זרחן (מ"ג)95.3849.47
אבץ (מ"ג)0.590.31
אשלגן (מ"ג)702.57364.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 19.9% 6.6% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.