דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

  • ביצה - 4 Large
    מופרדות
  • שוקולד מריר - 2 אריזות נייר - סה"כ (200 גרם)
  • חמאה - אריזת נייר (200 גרם)
    קרה וחתוכה לקוביות
  • סוכר - 200 גרם
    לתערובת החלמונים
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
    לתערובת החלבונים
  • אבקת סוכר - כף (16 גרם)
    לפיזור מעל העוגה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד פאדג` כשרה לפסח
עוגת פאדג` ללא קמח
  • 1 מפרידים את החלמונים והחלבונים.
  • 2 מקציפים את החלמונים והסוכר במשך 3 דקות.
  • 3 ממיסים את החמאה הרכה והחתוכה לקוביות עם השוקולד המריר ומקררים מעט (כמה דקות).
  • 4 מוסיפים את תערובת החמאה והשוקולד לאחר שהתקררה אל תערובת החלמונים והסוכר.
  • 5 מקציפים לחוד את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתערובת החלמונים.
  • 6 מעבירים את התערובת האחידה לתבנית קפיצית 26.
  • 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 40 דקות ומתקבלת עוגה טעימה ורכה.
  • 8 אפשר לפזר אבקת סוכר מעל (לא חובה).
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.3% 7.9% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב