מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת פאדג` ללא קמח
- 1 מפרידים את החלמונים והחלבונים.
- 2 מקציפים את החלמונים והסוכר במשך 3 דקות.
- 3 ממיסים את החמאה הרכה והחתוכה לקוביות עם השוקולד המריר ומקררים מעט (כמה דקות).
- 4 מוסיפים את תערובת החמאה והשוקולד לאחר שהתקררה אל תערובת החלמונים והסוכר.
- 5 מקציפים לחוד את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתערובת החלמונים.
- 6 מעבירים את התערובת האחידה לתבנית קפיצית 26.
- 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 40 דקות ומתקבלת עוגה טעימה ורכה.
- 8 אפשר לפזר אבקת סוכר מעל (לא חובה).
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית קפיצית 26.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
39.3% |
7.9% |
52.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב