דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת פאדג` ללא קמח

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

  • ביצים - 4 יחידותL
    מופרדות
  • שוקולד מריר - 2 אריזות נייר - סה"כ (200 גרם)
  • חמאה - אריזת נייר (200 גרם)
    קרה וחתוכה לקוביות
  • סוכר - 200 גרם
    לתערובת החלמונים
  • סוכר - 2 כפות שטוחות
    לתערובת החלבונים
  • אבקת סוכר - כף
    לפיזור מעל העוגה
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מפרידים את החלמונים והחלבונים.
  • 2 מקציפים את החלמונים והסוכר במשך 3 דקות.
  • 3 ממיסים את החמאה הרכה והחתוכה לקוביות עם השוקולד המריר ומקררים מעט (כמה דקות).
  • 4 מוסיפים את תערובת החמאה והשוקולד לאחר שהתקררה אל תערובת החלמונים והסוכר.
  • 5 מקציפים לחוד את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתערובת החלמונים.
  • 6 מעבירים את התערובת האחידה לתבנית קפיצית 26.
  • 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 40 דקות ומתקבלת עוגה טעימה ורכה.
  • 8 אפשר לפזר אבקת סוכר מעל (לא חובה).
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית 26.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)242423
חלבונים (גרם)3.17 5.53
פחמימות (גרם)2137
מתוכן סוכרים (גרם)15.4 26.85
שומנים (גרם)15.87 27.66
מתוכם שומן רווי (גרם)9.03 15.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)95.37 166.21
נתרן (מ"ג)26.7846.67
מים (גרם)12.9522.58
ויטמין A (מק"ג)27.247.41
ויטמין B (מ"ג)0.40.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.45
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.9913.93
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.26
ויטמין D (מק"ג)0.350.61
ויטמין E (מ"ג)0.180.31
ויטמין K (מק"ג)0.050.09
סידן (מ"ג)9.6716.86
ברזל (מ"ג)0.30.52
מגנזיום (מ"ג)2.043.56
זרחן (מ"ג)33.6658.67
אבץ (מ"ג)0.220.38
אשלגן (מ"ג)23.7741.42
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.57
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.46
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.621.08
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.581.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.3% 7.9% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.65 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.