גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בראוניז כשר לפסח בציפוי גנאש שוקולד תפוז |
20 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))
ציוד נדרש: תבנית אלומיניום מלבנית משומנת בגודל 25 ס"מ על 30 ס"מ.
הערך התזונתי לא כולל את ליקר הגרנד מרינייה. המתכון באדיבות רולדין.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 265 | 426 |
חלבונים (גרם) | 2.72 | 4.37 |
פחמימות (גרם) | 29 | 47 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 13.13 | 21.11 |
שומנים (גרם) | 15.72 | 25.27 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.61 | 10.62 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 72.56 | 116.66 |
נתרן (מ"ג) | 33.99 | 54.64 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.45 | 0.72 |
מים (גרם) | 8.97 | 14.43 |
ויטמין A (מק"ג) | 18.77 | 30.17 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.34 | 0.55 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.04 | 0.06 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.2 | 0.32 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.02 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 5.9 | 9.48 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.1 | 0.17 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.22 | 0.36 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.24 | 0.38 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.15 | 0.25 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.03 | 0.06 |
סידן (מ"ג) | 8.67 | 13.93 |
ברזל (מ"ג) | 0.28 | 0.44 |
מגנזיום (מ"ג) | 4.73 | 7.6 |
זרחן (מ"ג) | 30.32 | 48.75 |
אבץ (מ"ג) | 0.28 | 0.44 |
אשלגן (מ"ג) | 27.19 | 43.71 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.74 | 1.18 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.67 | 1.08 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.52 | 2.45 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.49 | 2.39 |