דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז כשר לפסח בציפוי גנאש שוקולד תפוז
לא תאמינו שהבראוניז הזה כשר לפסח, צילום: רונן מנגן
  • הכנת העוגה:
  • 1 מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
  • 2 ממיסים מעל בן מארי את השוקולד, החמאה והסוכר עד להמסה מלאה (ממלאים סיר במים עד למחציתו ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מניחים מעליו סיר נוסף, שתחתיתו אינה נוגעת במים. שמים בו את המצרכים ומחממים עד להמסה מלאה).
  • 3 מעבירים למערבל מזון, מוסיפים ביצים ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 4 מנפים קמח מצה ואבקת אפייה, מוסיפים ומערבלים.
  • 5 מוסיפים את הפקאנים ומערבלים מעט.
  • 6 מעבירים את המסה לתבנית אלומיניום מלבנית משומנת ואופים למשך 20 דקות.
  • 7 מוציאים, מצננים בטמפרטורת החדר לשעה ומעבירים למקרר לשעה נוספת.
  • הכנת גנאש השוקולד תפוז:
  • 1 מרתיחים את השמנת עם גרידת התפוז, שופכים מעל השוקולד, ממתינים כ- 2 דקות ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2 מוסיפים את הליקר, מצננים ומצפים את הבראוניז.
  • 3 מעבירים למקרר למשך שעה, חותכים ומגישים בטמפרטורת החדר.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אלומיניום מלבנית משומנת בגודל 25 ס"מ על 30 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הגרנד מרינייה. המתכון באדיבות רולדין.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 32.8% 5.7% 60.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב