דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת טורט לפסח
עוגת טורט לפסח קלה להכנה
  • 1 להפריד את הביצים.
  • 2 להקציף את החלבונים עם חצי כמות הסוכר (חצי כוס).
  • 3 להקציף את החלמונים עם שאר הסוכר (חצי כוס) וסוכר הוניל, ולהוסיף את תמצית הורדים וקמח השקדים.
  • 4 לבחוש בעדינות ולהוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה.
  • 5 להעביר את התערובת לתבנית עגולה מספר 26 משומנת ומקומחת (אפשר בכל תבנית שרוצים - גם תבנית מאורכת יכולה להתאים - כל אחד לפי רצונו).
  • 6 לאפות בחום של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 7 לפזר אבקת סוכר מעל.
  • 8 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 26 או כל תבנית שרוצים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 29.3% 15.4% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב