מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 889 גרם למנה\יחידה
- גזרים - 2 יחידות גדולות ללא קליפה - סה"כ (476 גרם)
- בטטות - 2 יחידות גדולות ללא קליפה - סה"כ (1.19 ק"ג)
- קישואים - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
- אפונה - 1½ כוסות - סה"כ (192 גרם)
- קולורבי - יחידה בינונית ללא קליפה (268 גרם)
- עגבנייה - יחידה בינונית (172 גרם)
- שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- מלח שולחן עדין - כפית גדושה
- פלפל שחור - כפית גדושה
- מים - 5 כוסות רגילות - סה"כ (1.5 ליטר)
- סלרי - כרפס - 2 גבעולים - סה"כ (90 גרם)
- בצל שאלוט - 4 גדלים ממוצעים - סה"כ (80 גרם)
- גאראם מסאלה - 1/2 כפית
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 להכין את כל הירקות (קילוף, חיתוך וכו`) על קרש חיתוך.
- 2 את הבצלים להשאיר שלמים אך מקולפים.
- 3 לטגן את הירקות בשמן.
- 4 להוסיף את התבלינים.
- 5 להוסיף את האפונה היבשה והבצלים השלמים.
- 6 לטגן ולערבב מספר דקות.
- 7 להוסיף מים עד כיסוי הירקות.
- 8 להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד התרככות מלאה של הירקות.
- 9 להוציא את הירקות לקערה ולהעביר במעבד מזון.
- 10 להוסיף חזרה למי הבישול.
- 11 רצוי להשאיר מספר חתיכות קטנות של הירקות.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.1% |
4.7% |
8.9% |
71.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב