דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 889 גרם למנה\יחידה

  • גזר - 2 יחידה גדולה ללא קליפה - סה"כ (476 גרם)
  • בטטה - 2 יחידה גדולה ללא קליפה - סה"כ (1.19 ק"ג)
  • קישוא - 2 יחידה בינונית - סה"כ (436 גרם)
  • אפונה -  כוס - סה"כ (192 גרם)
    אפונה יבשה
  • קולורבי - יחידה בינונית ללא קליפה (268 גרם)
    מקולף
  • עגבניה - יחידה בינונית (172 גרם)
    מקולפת
  • שמן קנולה - 2 כף - סה"כ (20 מ"ל)
  • מלח שולחן עדין - כפית גדושה
  • פלפל שחור - כפית גדושה
    גרוס טרי
  • מים - 5 כוס רגילה - סה"כ (1.5 ליטר)
    עד כיסוי הירקות
  • סלרי - כרפס - 2 גבעול - סה"כ (90 גרם)
  • בצל שאלוט - 4 גודל ממוצע - סה"כ (80 גרם)
  • גאראם מסאלה - 1/2 כפית
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכין את כל הירקות (קילוף, חיתוך וכו`) על קרש חיתוך.
  • 2 את הבצלים להשאיר שלמים אך מקולפים.
  • 3 לטגן את הירקות בשמן.
  • 4 להוסיף את התבלינים.
  • 5 להוסיף את האפונה היבשה והבצלים השלמים.
  • 6 לטגן ולערבב מספר דקות.
  • 7 להוסיף מים עד כיסוי הירקות.
  • 8 להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד התרככות מלאה של הירקות.
  • 9 להוציא את הירקות לקערה ולהעביר במעבד מזון.
  • 10 להוסיף חזרה למי הבישול.
  • 11 רצוי להשאיר מספר חתיכות קטנות של הירקות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אלינוער מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)36641
חלבונים (גרם)9.35 1.05
פחמימות (גרם)758
מתוכן סוכרים (גרם)21.55 2.42
שומנים (גרם)4.97 0.56
מתוכם שומן רווי (גרם)0.49 0.06
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020
נתרן (מ"ג)1,489167.39
סיבים תזונתיים (גרם)15.89 1.79
מים (גרם)791.3788.98
ליקופן (מ"ג)0.890.1
ויטמין A (מק"ג)2,539285.43
ויטמין B (מ"ג)8.380.94
ויטמין B1 (מ"ג)0.440.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.320.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.030.45
ויטמין B5 (מ"ג)2.540.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.930.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)112.4712.65
ויטמין C (מ"ג)71.148
ויטמין E (מ"ג)2.620.29
ויטמין K (מק"ג)41.974.72
סידן (מ"ג)178.8720.11
ברזל (מ"ג)3.440.39
מגנזיום (מ"ג)128.8714.49
זרחן (מ"ג)269.4130.29
אבץ (מ"ג)1.970.22
אשלגן (מ"ג)1,751196.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.540.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.470.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.070.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.610.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.550.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 4.7% 8.9% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
המבורגר עדשים ופטריות

המבורגר עדשים ופטריות

סלט חסה

סלט חסה

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

קאפקייקס קטיפה אדומה

קאפקייקס קטיפה אדומה

שושנת קינמון

שושנת קינמון

סופגניות קלאסיות

סופגניות קלאסיות

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪